Ervaringen

Spin mee op 18 januari voor Equipe Mont Ventoux

spinning-event

19 dec 2017

Dertien spinningfietsen, twee instructeurs en opzwepende muziek. Het zijn de belangrijkste ingrediënten voor het Spinning Event dat op donderdag 18 januari wordt gehouden bij Plurynlocatie Jan Pieter Heije in Oosterbeek. Iedereen kan meedoen! De opbrengst van het Spinning Event is voor Equipe Mont Ventoux. Een grote groep jongeren en (jong)volwassenen van Intermetzo en Pluryn bereidt zich momenteel met Equipe Mont Ventoux voor op de beklimming van de beroemde berg in Zuid-Frankrijk.

Iedereen die Equipe Mont Ventoux een warm hart toedraagt, kan zich nu aanmelden op www.pluryn.nl/samennaardetop. Doe mee en geef Equipe Mont Ventoux een sportief zetje in de rug!
Inschrijven kan voor een uur, twee uur of zelfs drie uur. Kosten zijn €20 voor het eerste uur, €37,50 voor 2 uur en €55 voor 3 uur. De opbrengst gaat in z’n geheel naar Equipe Mont Ventoux. De Spinning Marathon belooft een geweldig spektakel te worden, onder leiding van ervaren spinninginstructeurs. Supporters zijn van harte welkom. De organisatie zorgt voor een hapje en drankje.
Het Spinning Event vindt plaats op donderdag 18 januari van 18.00–21.00 uur in de Boerderij op het terrein van Jan Pieter Heije, Utrechtseweg 316 in Oosterbeek.

Over Equipe Mont Ventoux
De jongeren en (jong)volwassenen van Intermetzo en Pluryn die deelnemen aan Equipe Mont Ventoux hebben één ding gemeen: door verschillende oorzaken hebben zij al veel meegemaakt in hun leven. De beklimming van de beroemde wielerberg Mont Ventoux betekent voor hen vooral een overwinning op zichzelf. Ze leren omgaan met tegenslagen en doen uiteindelijk een succeservaring op. Dat versterkt hun zelfvertrouwen en komt hun behandeling ten goede.


Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

roundicon-call

088 - 779 55 60

roundicon-mail

Verstuur een mail

roundicon-aanvragenzorg

Aanvragen zorg