Intermetzo start wervingscampagne gezinshuisouders

gezinshuisouders_web

09 okt 2018

Tijdens een bijeenkomst voor gezinshuisouders en begeleiders, samenwerkingspartners, beleidsmedewerkers en accounthouders van gemeenten, gaf leidinggevende Els Heemskerk van Intermetzo maandag 8 oktober het startsein voor een grootscheepse wervingscampagne voor gezinshuisouders. Dat gebeurde in De Glind, waar al veel gezinshuizen van Intermetzo staan.

In het kader van de campagne is een webpagina gebouwd, een brochure gemaakt en verschijnen er advertenties op social media en in kranten. Ook zijn huidige gezinshuisouders geïnterviewd. Zij vertellen op film en in artikelen over hun werk. Doel van de campagne is zoveel mogelijk kinderen met complexe problemen de kans te geven om op te groeien in een veilige vertrouwde gezinssituatie.

Kinderen die in een gezinshuis van Intermetzo opgroeien, kunnen niet thuis wonen. Door de omvang en complexiteit van hun problemen, kunnen ze ook niet terecht in een pleeggezin. Een stabiel, veilig en vertrouwd gezinshuis, met professionele opvang, is dan het beste alternatief. In een gezinshuis krijgen ze de zorg die zij nodig hebben.
Tenminste een van de opvoeders in het huis heeft een professionele achtergrond in de jeugdzorg. In sommige gezinshuizen wonen ook eigen kinderen. De professional is in dienst van Intermetzo of heeft een franchiseovereenkomst. Hij of zij krijgt ondersteuning van specialisten van Intermetzo. De gezinshuizen staan verspreid over heel Nederland.
Meer weten? Kijk op www.wordgezinshuisouder.nl voor meer informatie.

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

roundicon-call

088 - 779 55 60

roundicon-mail

Verstuur een mail

roundicon-aanvragenzorg

Aanvragen zorg