• Home
  • Over ons
  • Actueel
  • Nieuws
  • 2019
  • Spoor030 wint aanbesteding om jeugdhulp Utrecht Stad

Spoor030 krijgt aanbesteding jeugdhulp Utrecht Stad gegund

10 jul 2019

Vandaag is bekend gemaakt dat Spoor030 de aanbesteding voor jeugdhulp in Utrecht Stad gegund heeft gekregen! Deze nieuwe organisatie is een initiatief van Timon, Dokter Bosman en Pluryn/Intermetzo en mag vanaf 2020 buurtgerichte specialistische hulp gaan bieden in verschillende Utrechtse wijken en op scholen. 

Teams met experts vanuit verschillende sectoren gaan intensief samenwerken om de vragen van kinderen, jongeren en gezinnen te beantwoorden. Deze ambulante specialistische teams worden nabij de buurtteams georganiseerd. De zorg verschuift dan ook van de huidige zorgaanbieders naar de buurtgerichte specialistische teams van Spoor030.

Hoe gaat dit verder?
Rik Horstman is kwartiermaker voor Spoor030 en zal in de komende tijd de organisatie verder gaan opbouwen. Spoor030 krijgt een eigen ondersteunende afdeling, denk aan: control, administratie, toegang, IT. Verder zullen ook de kwartiermaker - in de rol van directeur - en de leidinggevenden van de teams in dienst komen. De teams in de buurt bestaan uit zorgprofessionals van de verschillende organisaties. Zij werken volledig in de wijk, maar blijven voor opleiding en ontwikkeling verbonden aan de achterliggende organisaties. Meer info over het vervolgproces volgt snel. 

N.B. De andere helft van de opdracht voor Utrecht Stad is gegund aan ‘KOOS’, een combinatie van o.a. Youké, De Rading, Altrecht, Reinaerde en de Opvoedpoli.

Wijken waarin Spoor030 specialistische buurtgerichte hulp gaat bieden:

Wijken-Spoor030


Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

roundicon-call

088 - 779 55 60

roundicon-mail

Verstuur een mail

roundicon-aanvragenzorg

Aanvragen zorg