Medewerkers JJI Lelystad openen Week van Zorg en Welzijn

1024px-Panorama_Paleis_Soestdijk

11 mrt 2019

Groepsleider Marco Hammers en creatief therapeut Diana Prenger, beiden werkzaam bij JJI Lelystad (Intermetzo), wacht maandag 11 maart een koninklijke ontvangst op Paleis Soestdijk. Zij zijn twee van de veertien vaandeldragers uit de sector zorg en welzijn die officieel zullen worden gehuldigd door ambassadeur Angela Groothuizen van de Week voor Zorg en Welzijn en de burgemeester van Baarn, Mark Roell. De aanwezigen worden in de Orangerie van Paleis Soestdijk ook toegesproken door cabaretier Paul Haenen. Hij geeft voorafgaand aan de huldiging een korte preek als zijn alter ego Dominee Gremdaat.

De vaandeldragers komen uit veertien regio’s van Nederland en uit veertien branches binnen zorg en welzijn. Samen openen zij de Week van Zorg en Welzijn 2019, die maandag 11 maart begint en eindigt op zaterdag 16 maart. Marco en Diana vertegenwoordigen de jeugdzorg en de regio Flevoland. Zij zullen ook te zien zijn in een promofilmpje, waarin vaandeldragers vertellen over hun ervaringen met het werken in de zorg. Dit filmpje verschijnt in de Week van Zorg en Welzijn.

Open dagen
Veel locaties van Pluryn en Intermetzo zetten in deze week hun deuren open voor publiek. Wil jij een keer op een andere locatie rondkijken of je familie een keer meenemen naar je werkplek? Of ken je iemand die geïnteresseerd is in een baan in de zorg? Kijk hier voor een overzicht van de open dagen bij Intermetzo en Pluryn.Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

roundicon-call

088 - 779 55 60

roundicon-mail

Verstuur een mail

roundicon-aanvragenzorg

Aanvragen zorg