• Home
  • Over ons
  • Actueel
  • Nieuws
  • 2019
  • Multi Court maakt sporten mogelijk bij Intermetzo Eefde

Multi Court maakt sporten mogelijk bij Intermetzo Eefde

Opening-Multi-Court-Eefde

05 sep 2019

Het hele jaar door voetballen, basketballen, hockeyen of volleyballen? Op het nieuwe Multi Court bij Intermetzolocatie Eefde kan het! Op dinsdag 3 september openden jongeren en medewerkers van Intermetzo, in bijzijn van betrokken fondsen en genodigden, het nieuwe veld. De jeugdzorglocatie hoopt dat het opvallende blauw-gele kunstgrasveld een plek wordt waar jongeren zich sportief en sociaal kunnen ontwikkelen. Het veld wordt vast onderdeel in het dagprogramma van de jongeren.

Van alle gemakken voorzien
Waar de opening van het veld even op zich liet wachten, waren de werkzaamheden aan het veld al even afgerond. Het werd zelfs al actief gebruikt voor gymlessen van VSO Eefde, de school op het terrein. Het veld is van alle gemakken voorzien: Er is goede verlichting, waardoor het veld ook in de avond te gebruiken is. Naast het veld zijn twee betonnen tribunes geplaatst, waarvandaan toeschouwers naar het sporten kunnen kijken en de jongeren kunnen aanmoedigen.

Directeur Eric van der Graaf liet weten trots te zijn op alle jongeren en is blij met de komst van het nieuwe sportveld: “Het Multi Court is nu al een succes. Jongeren sporten er dagelijks. Het veld is op verschillende manieren te gebruiken. Je kunt er meerdere sporten op beoefenen. Voor ieder wat wils. We zijn alle betrokken fondsen heel erg dankbaar voor het mogelijk maken van dit veld.”

Verbinding
De jeugdzorglocatie van Intermetzo in Eefde is met het sportveld nadrukkelijk op zoek naar meer verbinding met andere locaties. Binnenkort start een voetbalcompetitie waaraan ook teams van Plurynlocaties Hoenderloo en De Beele deelnemen. De locatie hoopt bovendien dat jongeren op het Multi Court een eerste stap kunnen zetten naar sporten bij een reguliere sportvereniging.

Het nieuwe Multi Court werd mede mogelijk gemaakt door:
Kinderfonds van Dusseldorp
Stichting JONG
Ars Donandi
Dowilvo
 

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

roundicon-call

088 - 779 55 60

roundicon-mail

Verstuur een mail

roundicon-aanvragenzorg

Aanvragen zorg