• Home
  • Over ons
  • Actueel
  • Nieuws
  • 2018
  • Masterclass Gerrit Loots bij Polikliniek Haaglanden

Masterclass Gerrit Loots bij Polikliniek Haaglanden

15 okt 2018

'Verbinding en Herstel' is de titel van de masterclass die prof. Gerrit Loots op maandag 26 november 2018 verzorgt. De masterclass is bedoeld voor professionals die ervaring hebben in het werken met kinderen met een complex trauma en hun systeem. Gerrit Loots geeft de masterclass in Wassenaar op uitnodiging van Polikliniek Haaglanden en Top Referent Trauma Centrum van Intermetzo.

Gerrit Loots is als hoogleraar verbonden aan de Faculteit Psychologie en Educatiewetenschappen van de Vrije Universiteit Brussel. Hij werkt al jaren als systeemtherapeut. In zijn masterclass staat het thema verbinding centraal. Verbinding tussen kind en opvoeder, maar zeker ook verbinding tussen jou als hulpverlener en je cliënt (systeem). Lees hier meer over het dagprogramma.

Locatie en tijden
De masterclass vindt plaats bij:

Hotel Van der Valk
Zijdeweg 54
2245 BZ Wassenaar
Tijd: 09.30 uur - 16.30 uur.

De kosten bedragen €175,00 voor medewerkers van Intermetzo/ Pluryn en € 225,00 voor deelnemers van andere instellingen/organisaties. Dit bedrag is inclusief koffie/thee/fris en lunch.

Je kunt je aanmelden door dit formulier volledig in te vullen en het te sturen aan: polikliniekhaaglanden@intermetzo.nl.
Je aanmelding is definitief als we de betaling hebben ontvangen. In verband met het beperkte aantal plaatsen raden we je aan om snel te reageren.

AanmeldenHet klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

roundicon-call

088 - 779 55 60

roundicon-mail

Verstuur een mail

roundicon-aanvragenzorg

Aanvragen zorg