Jeugdhulp met verblijf in Flevoland: anders en beter

Consortium-jeugdhulp-Flevoland_web

24 dec 2018

Vanaf 1 januari 2019 zijn de drie zorgorganisaties Vitree, Intermetzo en ‘s Heeren Loo gezamenlijk verantwoordelijk voor de uitvoering van jeugdhulp met verblijf in Flevoland. De samenwerkingsovereenkomst is donderdag 20 december ondertekend door Marlijn Lenselink (directeur Pluryn/Intermetzo), Paul van der Linden (bestuurder Triade/Vitree) en Roland Stavorinus (bestuurder 's Heeren Loo).

De drie organisaties hebben als doel de zorg voor jeugdigen die zijn aangewezen op 24 uurszorg of ondersteuning in Flevoland anders en beter te organiseren. Zij doen dit in opdracht van zes gemeenten in Flevoland. Uitgangspunt is dat zorg en ondersteuning nog meer in de nabijheid van de kinderen en hun gezin geboden kan en moet worden. Kinderen en hun gezin moeten zo gewoon mogelijk kunnen leven, dan gaat het echt over meedoen in de samenleving.
Onder de naam Jeugdcentraal Flevoland hebben ‘s Heeren Loo, Intermetzo en Vitree een centraal aanmeldpunt voor alle 24 uurs zorgvragen voor jeugdhulp in de provincie Flevoland in het leven geroepen. Jeugdcentraal Flevoland is met ingang van 2 januari bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00-17.00 uur, via tel. 088 - 323 21 33, e-mail info@jeugdcentraalflevoland.nl. Kijk voor meer informatie vanaf 2 januari ook op www.jeugdcentraalflevoland.nl.

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

roundicon-call

088 - 779 55 60

roundicon-mail

Verstuur een mail

roundicon-aanvragenzorg

Aanvragen zorg