Spinning Event als startsein voor Equipe Mont Ventoux 2019

Spinning-Event-1

18 jan 2019

Met het Spinning Event is donderdag 17 januari het officieuze startsein gegeven voor editie 2019 van Equipe Mont Ventoux. In juni beklimmen jongeren en cliënten van De Beele, Het Hietveld, De Hoenderloo Groep, Jan Pieter Heije, Kemnade, Werkenrode Jeugd, Intermetzo Eefde, Intermetzo Maarsbergen en Intermetzo Lindenhorst Zeist de kale berg in Zuid-Frankrijk. Daar moet natuurlijk flink voor getraind worden!

Het Spinning Event heeft verschillende doelen. Voor veel teams betekent het sportieve evenement het startsein voor de trainingen. Daarnaast is het een kennismaking. De deelnemers van verschillende locaties ontmoeten elkaar voor het eerst of het is een weerzien met fietsmaten van vorige jaren. Verder zijn er supporters die op de spinningfiets klimmen en zo de Equipe een steuntje in de rug geven. Want met het event wordt ook geld ingezameld voor dit mooie fietsproject.

In de boerderij stonden 24 spinningfietsen opgesteld. De deelnemers konden zich inschrijven voor 1, 2 of 3 uur spinnen. Vanaf het podium zweepten de instructeurs Tristan en Loes hen drie uur achterelkaar op. Niels Vloet en zijn jongeren van het project Koken met passie van Jan Pieter Heije zorgden voor een perfecte catering vanuit de gloednieuwe keuken in de boerderij.

Het event werd halverwege even onderbroken om afscheid te nemen van Miranda van de Pol. Zij stopt na vijf jaar als coördinator van Equipe Mont Ventoux omdat ze een andere baan heeft gevonden. Ze werd uitgebreid bedankt en kreeg een ingelijst wielershirt aangeboden door Nick Obma, ploegleider van De Beele. Johan Luijkman neemt de coördinatortaken van Miranda over.

Spinning-Event-2   Spinning-Event-4 
Spinning-Event-5   Spinning-Event-8


Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

roundicon-call

088 - 779 55 60

roundicon-mail

Verstuur een mail

roundicon-aanvragenzorg

Aanvragen zorg