Morgen gaan we klimmen. Equipe Mont Ventoux is er klaar voor!

DRFotografieEMVdag3RSPF6591

13 jun 2018

Op verschillende plekken tussen de caravans klinken oerkreten, gejuich en applaus. Dat kan maar een ding betekenen: de klimshirts worden uitgereikt! Het is een officieel momentje, op de avond voorafgaand aan de beklimming. Het is opnieuw een prachtexemplaar dit jaar. De overhandiging gaat traditiegetrouw gepaard met een bemoedigend woordje, een dankwoord of soms zelfs een knuffel van de teamleider. Aansluitend tekent iedereen het rennersbord. Die handtekening staat voor: ik ga ervoor. Morgen sta ik bovenop de top van de Mont Ventoux! Na afloop gingen alle teams met het rennersbord op de foto.
Eerder vanavond kreeg het hele team van Pluryn en Intermetzo een briefing van de organisatoren Cliff en John. Dat was vlak voor de avondmaaltijd. Zij kwamen met goed nieuws: De wind is morgen aanzienlijk minder hard en de temperatuur hoger. Met een beetje geluk krijgen we zelfs de zon te zien! Kijk, dat willen we horen. De mededeling dat morgenochtend vanaf half zes het ontbijt klaar staat, werd met iets minder luid gejuich ontvangen. Om 7 uur is het vertrek richting Sault. Om 9 uur zitten de eersten op de fiets.
Rob de Jong, voorzitter van de Raad van Bestuur van Pluryn/Intermetzo, klom ook op de tafel om iedereen een hart onder de riem te steken. Hij bedankte Cliff en John voor de organisatie en ook Miranda, de letterlijk en figuurlijk ‘sterke vrouw’ die achter de schermen zoveel werk verricht voor Equipe Mont Ventoux van Pluryn en Intermetzo. Door het uitstel missen beiden de beklimming tot hun grote spijt. Op het moment dat het peloton zwoegt op de flanken van de kale reus, reizen zij weer naar huis. Dinsdag tijdens de grote huldiging van Equipe Mont Ventoux bij Cardo Theater in Groesbeek komen ze iedereen feliciteren. Dat hebben ze beloofd!

DRFotografieEMVdag3IMG90512

DR-Fotografie-5476


Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

roundicon-call

088 - 779 55 60

roundicon-mail

Verstuur een mail

roundicon-aanvragenzorg

Aanvragen zorg