Lustrumfeest Equipe Mont Ventoux

Lustrumfeest

01 aug 2018

Team Pluryn Intermetzo van Equipe Mont Ventoux fietste dit jaar voor de vijfde achtereenvolgende keer de 1911 meter hoge Mont Ventoux in Zuid-Frankrijk op. In de afgelopen vijf jaar sloten steeds meer locaties aan bij het team. Een groeiend aantal jongeren en (jong)- volwassenen kan daardoor deze onvergetelijke ervaring opdoen. Dat succes gaan we vieren!

Op donderdag 20 september, van 19.00 tot 22.00 uur, is er een groots feest vol hoogtepunten, in Hotel Papendal bij Arnhem. Uitgenodigd zijn natuurlijk al die renners die de afgelopen vijf jaar de top bereikten: jongeren, (jong)volwassenen en hun buddy’s. Maar ook hun familie, medewerkers die bij het project betrokken zijn, partners en sponsoren en ieder ander die Equipe Mont Ventoux van Pluryn Intermetzo een warm hart toedraagt, zijn van harte welkom!

Je kunt die avond mooie verhalen horen van topsporters Stefan Groothuis en Maarten Tjallingii. Verder is er veel gezelligheid, muziek, lekkere hapjes en de première van de film die het Multimediateam van Pluryn maakte van editie 2018 van Equipe Mont Ventoux.

Meld je snel aan via www.pluryn.nl/lustrumfeestEMV en je hoeft niets te missen!


Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

roundicon-call

088 - 779 55 60

roundicon-mail

Verstuur een mail

roundicon-aanvragenzorg

Aanvragen zorg