We gaan een dag later klimmen!

DRFotografieEMVdag2RSPF6450

12 jun 2018

De knoop is doorgehakt: donderdag wordt er geklommen. De weersverwachtingen voor woensdag zijn te onzeker. Omdat veiligheid voor alles gaat, heeft de organisatie van Equipe Mont Ventoux besloten om de beklimming een dag uit te stellen. Het is vanavond aan alle ploegleiders medegedeeld.
“Jammer, maar begrijpelijk”, is de mening van de meeste renners. Natuurlijk had iedereen gehoopt morgenochtend op de fiets te zitten, maar met name de wind gooit roet in het eten. Het wordt windkracht 5 tot 6 op de top van de Mont Ventoux. Dat in combinatie met regen, maakt de rit te gevaarlijk. De verwachtingen voor donderdagmorgen zijn beter. De wind valt nagenoeg weg en het blijft droog. Met een beetje geluk krijgen we zelfs de zon te zien.
Voor de teams en hun supporters wordt het even improviseren. Zij moeten hun programma omgooien. Morgen is er opnieuw een vrije dag. ’s Avonds worden de klimshirts uitgereikt. Donderdagmorgen om 9 uur is de start in Sault. Naar verwachting tot 14 uur blijft het weer stabiel. We gaan ervoor!

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

roundicon-call

088 - 779 55 60

roundicon-mail

Verstuur een mail

roundicon-aanvragenzorg

Aanvragen zorg