Topweek voor coördinator Johan Luijkman: kinderen én Equipe geslaagd

WhatsAppImage20190614at202015

14 jun 2019

Het was even afzien voor Johan Luijkman. Hij wachtte woensdag de examenuitslag van zijn kinderen af (alletwee geslaagd!) om vervolgens ’s nachts naar de Mont Ventoux te rijden. Met zijn vriendin Petra en bedrijfsleider Bob van maatschappelijke onderneming Statie, arriveerde hij om 5.30 uur in Sault. Ruim op tijd om Equipe Mont Ventoux te zien starten. Zo vroeg zelfs dat de nieuwe coördinator van de Equipe van Pluryn en Intermetzo met zijn reisgenoten zonsopgang op de top van de berg konden meemaken.

Johan is blij dat hij op tijd bij de start kon zijn. “Het was mooi om dit jaar vanaf het marktplein te starten. Dat was een oude wens van de ploegleiders, maar andere jaren was er markt. Nu startten we een dag later en kon het wel. Leuk dat het geregeld kon worden.”
Johan fietste zelf een paar jaar mee met de Equipe. Dit jaar beleefde hij het evenement van een afstandje. “Dat is ook leuk. Ik heb iedereen zien binnenkomen, ook de snelle jongens. Het is mooi om te zien hoe iedereen verschillend reageert bij aankomst. Bij de een is er echt een ontlading, de ander komt over de finish of het de normaalste zaak van de wereld is. Missie voltooid.”
Nog aandachtspunten gezien deze week? “De organisatie staat. Daar hoeft niets aan te gebeuren. Zeker niet op de camping, waar alles perfect geregeld is. Waar we deze zomer naar gaan kijken, is hoe we het project nog rendabeler kunnen maken. Want de meerwaarde is er. Onderzoek heeft het ook uitgewezen. En de meerwaarde zie je zeker als je op de top bent geweest en de deelnemers hebt zien binnenkomen. Bij Het Hietveld kom ik jongens tegen die in het eerste jaar meededen en me een high five geven: “Mont Ventoux!” Het is voor hen echt een ervaring voor het leven.”

Foto: Johan (rechts) zorgde voor een live-verslag op Facebook van Het Hietveld, vanaf de top.

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

roundicon-call

088 - 779 55 60

roundicon-mail

Verstuur een mail

roundicon-aanvragenzorg

Aanvragen zorg