Moeder en zoon samen naar de top

Moeder-en-zoon

13 jun 2019

Een jaar geleden zag Jacqueline hoe haar zoon Sam met Equipe Mont Ventoux van Jan Pieter Heije de top bereikte. Daar bovenop die berg ontstond het idee: volgend jaar klimmen we samen. “Ik kwam supporteren. Maar ik vond het zo’n gaaf evenement, dat ik het ook een keer wilde meemaken. Maar ik ben eigenlijk helemaal niet sportief.”

Sam kon zijn oren dan ook niet geloven, toen zijn moeder het voorstelde. “Toen mama het zei, geloofde ik niet dat ze het echt zou doen. Maar ze heeft doorgezet. We gaan samen klimmen. Dit is zo onwijs leuk!”

Samen maakten ze ook heel wat trainingskilometers met het team van Jan Pieter Heije. Sam als ervaren deelnemer en Jacqueline als beginner. “Eigenlijk is Sam mijn buddy”, geeft ze ruiterlijk toe. Overigens woont Sam inmiddels bij Pluryn in Apeldoorn en maakt hij officieel geen deel uit van het team van Jan Pieter Heije, maar het duo is met open armen opgevangen door de ploeg. Ondertussen zijn ook Petra en Sylvie aangehaakt, vriendin van Jacqueline en haar dochter. Zij kwamen als supporters naar Frankrijk, maar besloten als geoefende fietsers spontaan ook mee te klimmen.

“Als mama en ik straks op de top staan, geven we elkaar een dikke knuffel. Dan hebben we dit toch maar mooi gedaan”, kijkt Sam alvast vooruit.
 

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

roundicon-call

088 - 779 55 60

roundicon-mail

Verstuur een mail

roundicon-aanvragenzorg

Aanvragen zorg