Equipe Mont Ventoux geniet na van een mooie dag

Laatste-dag-EMV

14 jun 2019

Een beetje geluk moet je soms hebben. Equipe Mont Ventoux werd vrijdagmorgen wakker met gerommel in de lucht en regen. Was dat gisteren het geval geweest, dan hadden we een probleem gehad. Dan had er mogelijk niet geklommen kunnen worden. Maar gisteren was een prachtige dag en die kan niets en niemand de Equipe meer afnemen. Ook niet dat beetje regen van vanochtend.

Het enige is dat sommige teams vanwege de nattigheid besloten hebben om hun programma wat aan te passen. De uitjes naar zee zijn grotendeels uit het programma geschrapt. De meeste groepen deden vanochtend rustig aan. Een beetje uitslapen, ontbijten en nog even op de camping hangen. Napraten over gisteren gebeurde ook, bijvoorbeeld bij Intermetzo Eefde en ook bij De Beele. Algemene conclusie: het was een topdag en iedereen heeft een topprestatie geleverd. Jongere Martin van De Beele trakteerde zelfs nog op een trommeltje snoepjes voor zijn teamgenoten. Speciaal meegenomen uit Nederland om na de beklimming uit te delen.

Eind van de ochtend knapte het weer op en was de camping grotendeels leeg. Bijna iedereen wandelde door Avignon. Souvenirs kopen en op een van de vele terrassen een drankje doen, zijn favoriet. Ploegleider Nick van De Beele trok vooral de aandacht vanwege zijn bijzondere kostuum, dat hij van zijn liefhebbende teamgenoten de hele dag moet dragen vanwege zijn aanstaande bruiloft.

Een enkeling bleef op de camping achter, bijvoorbeeld om alvast wat in te pakken. Want de eerste teams vertrekken vanavond na het eten al naar Nederland. De rest volgt morgenochtend. En zo komt aan alle mooie dingen langzamerhand een eind.
 

Het klantenbureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

roundicon-call

088 - 779 55 60

roundicon-mail

Verstuur een mail

roundicon-aanvragenzorg

Aanvragen zorg