Logo van Week Zorg en Welzijn 2018

Kom naar de Open dagen Zorg en Welzijn 2018

Op zoek naar een uitdagende baan? Of altijd al een keer bij een zorgvoorziening voor kinderen en jongeren met complexe zorgvragen willen kijken? Kom dan naar de landelijke Open Dag van Zorg en Welzijn bij Intermetzo op zaterdag 17 maart.
Honderden zorg- en welzijnsinstellingen in Nederland openen die dag hun deuren. Ook de Intermetzo locaties in Eefde, Warnsveld, De Glind en Almelo doen mee. Hieronder vind je hun adressen en openingstijden.

Onze vacatures bekijken...

Bezoek de terreinlocatie en Fasehuis in Almelo

Zaterdag 17 maart, 11.00-15.00 uur

Het hoofdgebouw op het terrein aan de Vriezenveenseweg 231 is de centrale plek voor de open dag. Er zijn verschillende informatiestands, zoals de polikliniek, GezinsFACT en SNAP-training. Recruiters vertellen over werken bij Intermetzo. De verpleegkundige dienst stelt zijn ruimte open en ROC Twente geeft demonstraties vrijetijdinvulling in combinatie met behandeling.
Jongeren verzorgen rondleidingen langs een van de behandelgroepen en draaien muziek. Een popcornkraam en luchtkussen zorgen voor extra vertier. Ook de scholen op het terrein zijn toegankelijk.
Naast de terreinlocatie doet ook fasehuis De Halfweg aan de Ootmarsumseweg 88 in Almelo mee. Bij Intermetzo Almelo verblijven jongeren van 6-21 jaar met complexe hulpvragen. In het Fasehuis wonen jongeren die op weg zijn naar zelfstandigheid.

Adressen: Vriezenveenseweg 231 en Ootmarsumseweg 88 in Almelo
Meld je aan via Facebook (niet verplicht)

Fasehuis De Halfweg aan de Ootmarsumseweg 88 in Almelo
Vanuit het adres Rudolplaan 2 starten de rondleidingen

Maak kennis met Jeugddorp De Glind

Zaterdag 17 maart, 10.00-15.00 uur

Centrale plek is het dorpscentrum Glindster, Rudolphlaan 2. Daar zijn alle Glindse organisaties vertegenwoordigd en ontvangen zij de bezoekers met koffie. Plattegrond en programma zijn hier verkrijgbaar. Rondleidingen starten vanaf dit punt. Nieuw is het project Tiny House.

De Glind is een gewoon klein groen dorp in de buurt van Amersfoort. Het wordt pas bijzonder als je weet dat in 1 op de 6 huishoudens uithuisgeplaatste kinderen wonen. Deze 120 kinderen en jongeren kunnen niet opgroeien waar ze zijn geboren. Zij vinden een veilig thuis in 1 van de 25 gezinshuizen in het dorp. Doordat er zoveel uithuisgeplaatste kinderen in het Jeugddorp wonen, zijn alle leefgebieden (wonen, leren/werken, vrijetijd) afgestemd op wat zij nodig hebben. Dat maakt Jeugddorp De Glind uniek.

Adres: Rudolphlaan 2, De Glind (gemeente Barneveld)
Meld je aan via Facebook (niet verplicht)/ bekijk het programma

Rondleidingen op terrein in Eefde

Zaterdag 17 maart, 11.00-15.00 uur

De ontvangst bij Intermetzo Eefde is in Activiteitencentrum ‘t Rissloo, Mettrayweg 25 in Eefde. Bij de ingang staan mensen klaar om bezoekers de weg te wijzen. Vanaf 11.30 uur zijn er rondleidingen over het terrein. Belangstellenden kunnen een kijkje nemen in een woongroep, de school, afdeling Vorming & Recreatie, Traject- en Leerondersteuning en de polikliniek. Iedereen die meer wil weten over werken of stagelopen bij Intermetzo kan terecht bij de informatiestand in ’t Rissloo.

Adres: Mettrayweg 25, Eefde
Meld je aan via Facebook (niet verplicht)

Satellietfoto van het terrein van Intermetzo in Eefde
Rijksstraatweg in Warnsveld

Nieuwe locatie in Warnsveld stelt zich voor

Zaterdag 17 maart, 11.00-15.00 uur

Ook de nieuwe locatie van Dagbehandeling Aquamarijn van Intermetzo aan de Rijksstraatweg 65A in Warnsveld doet mee aan de open dag. Belangstellenden zijn hier eveneens welkom van 11.00-15.00 uur om het pand te bekijken. Medewerkers vertellen over de activiteiten van de Dagbehandeling.

Adres: Rijksstraatweg 65A, Warnsveld
Meld je aan via Facebook (niet verplicht)

Pluryn ook actief tijdens Open dag

Sinds 1 september 2016 is Intermetzo onderdeel van Pluryn. Ook bij deze organisatie voor Jeugd- en gehandicaptenzorg openen veel locaties hun deuren tijdens de open dag van Zorg en Welzijn. Naast verschillende terreinlocaties in Nijmegen, Groesbeek, Oosterbeek en Beekbergen, doen een aantal maatschappelijke ondernemingen en activiteitencentra mee. Ga naar www.pluryn.nl/opendagWZW voor meer informatie.
Moderne appartementen bij Het Hietveld in Beekbergen

Het cliëntservicebureau helpt je graag

bij het aanvragen van ondersteuning en zorg

roundicon-call

088 - 779 55 60

roundicon-mail

Verstuur een mail

roundicon-aanvragenzorg

Aanvragen zorg